In Den Haag je telefoon laten repareren

Woon je in Leidschendam, Leidscheveen, Haagoord, Voorburg of een ander gebied in Den Haag en omstreken en is jouw telefoon kapot? Kom dan snel langs en laat deze dan repareren bij Re-Clinic. Onze winkel zit gevestigd in winkelcentrum Fresch op de eerste verdieping. Dit is een winkelcentrum in Leidschendam. Jouw telefoon reparatie wordt gelijk in de winkel, in Den Haag gedaan om u weer snel bereikbaar te maken.

iPhone reparatie

Hoe werkt het?

Het werkt als volgt, je komt langs in de winkel in Leidschendam, laat uw telefoon zien, vertel wat er mee mis is en wij gaan hem repareren. Verder wordt bepaald aan de hand van het model en merk of de reparatie gelijk gedaan kan worden of extern moet gedaan worden. Voordat wij hem repareren wordt de prijs afgesproken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan bij de reparatie.

iPhone reparatie in Den Haag

Uw iPhone kapot en u bevindt zich in Den Haag en omstreken? Re-Clinic is gespecialiseerd in iPhone reparaties en kan uw iPhone gelijk repareren terwijl u wacht. Zowel uw scherm, oplaadpunt of accu kan gerepareerd worden in Den Haag. Ook kunt u langskomen voor iedere iPhone reparatie. Modellen zoals de iPhone 4, 5, 6, 7, 8, X kunnen bij ons gerepareerd worden. Maar ook alle andere modellen van de iPhone kunnen bij ons worden gerepareerd. Wij gebruiken dan ook originele iPhone onderdelen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Deze zijn overigens altijd op voorraad om u gelijk te kunnen helpen. Wij garanderen dan ook een goede reparatie met een 6 maanden reparatie garantie. Zo zit jij nooit met je handen in het haar over het feit of jouw iPhone wel goed is gerepareerd. Is er nog iets mis met het geen dat is gerepareerd da komt u gewoon terug in de winkel en zullen wij het probleem aanpakken. 

Telefoonreparatie Den Haag van overige merken

Ook andere merken zoals Samsung en Huawei kunnen bij ons gerepareerd worden. Echter is het bij sommige merken zo dat deze extern gerepareerd moeten worden of er onderdelen besteld moeten worden. Toch streven wij ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn om u snel weer bereikbaar te maken. Kom dus gewoon langs zodat we samen kunnen kijken of wij uw telefoon van een overig merk kunnen repareren.

Toch nog een vraag?

Heb je toch nog een vraag over een telefoon reparatie bij ons in Den Haag? Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs in Winkelcentrum Fresch in Leidschendam.

Alle diensten

WAAROM KIEZEN VOOR RE-CLINIC?

KLAAR TERWIJL U WACHT

Tijdens de meeste iPhone reparaties kan je rustig je boodschappen doen of genieten van allerlei lekkers in de ‘Fresh’ versmarkt. De reparatietijden staan vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Als iPhone reparateur kunt u uw Smart-device met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor u eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs.

BESTE KWALITEIT GARANTIE

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle iPhone reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

6 MAANDEN GARANTIE

Op alle door Re-Clinic uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Zie ook Algemene Voorwaarden

Heb je verder nog vragen over smartphone reparatie?

Neem contact met ons op!