In Den Haag uw telefoon laten repareren

Woont u in Leidschendam, Leidscheveen, Haagoord, Voorburg of een ander gebied in Den Haag en omstreken en is jouw telefoon kapot? Kom dan snel langs en laat deze dan repareren bij Re-Clinic. Onze winkel zit gevestigd in winkelcentrum Fresch op de eerste verdieping. Dit is een winkelcentrum in Leidschendam. Jouw telefoon reparatie wordt gelijk in de winkel, in Den Haag gedaan om u weer snel bereikbaar te maken.

Hoe werkt het?

Het werkt als volgt, u komt langs in de winkel in Leidschendam, laat uw telefoon zien, vertel wat er mee mis is en wij gaan hem repareren. Verder wordt bepaald aan de hand van het model en merk of de reparatie gelijk gedaan kan worden of extern moet gedaan worden. Voordat wij hem repareren wordt de prijs afgesproken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan bij de reparatie.

Toch nog een vraag?

Heeft u toch nog een vraag over een telefoon reparatie bij ons in Den Haag? Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs in Winkelcentrum Fresh in Leidschendam.

Alle diensten

WAAROM KIEZEN VOOR RE-CLINIC?

KLAAR TERWIJL U WACHT

Tijdens de meeste smartphone reparaties kunt u rustig uw boodschappen doen of genieten van allerlei lekkers in de ‘Fresh’ versmarkt. De reparatietijden staan vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Als smartphone reparateur kunt u uw Smart-device met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor u eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs.

BESTE KWALITEIT GARANTIE

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle smartphone reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

6 MAANDEN GARANTIE

Op alle door Re-Clinic uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Zie ook Algemene Voorwaarden

Heeft u verder nog vragen over smartphone reparaties?

Neem contact met ons op!