Re-Clinic, uw betrouwbare specialist

Repareren van uw smartphone, bedrukken van cadeau artikelen en hervullen van inktpatronen terwijl u wacht!

Bekendheid

Frank Cheng, eigenaar van Re-Clinic, heeft er alle vertrouwen in dat zijn nieuwe winkelconcept net zo’n goede bekendheid zal krijgen als zijn winkel, die hij 2005 opstartte, in Leidsenhage. In die tijd heeft hij naast veel particulieren ook een uitgebreide kring aan vaste klanten weten op te bouwen. Eind augustus 2018 opende hij zijn nieuwe winkel

Ons Motto

“Klaar terwijl u wacht”, is de insteek van Re-Clinic (voorheen Ink-Clinic) met de gave nieuwe winkel in de ‘Fresh’ op 1 hoog. Het leveren van een snelle en goede service leidde ertoe dat Re-Clinic weer terug is in winkelcentrum Leidsenhage en nu Westfield Mall of the Netherlands.

Re-Clinic is te vinden in het gedeelte genaamd de ‘Fresh’ op 1 hoog tegenover de Chinese supermarkt Wah Nam Hong. Auto makkelijk en gratis parkeren op de parkeerdek gedeelte Albert Heijn.

Bedrukking

Wat nu ook nieuw in de winkel is, is het bedrukken van cadeau-artikelen zoals mokken, verschillende soorten en maten tegels, sleutelhangers, broodtrommels, kussens en t-shirts. Klaar binnen een uur is hier ook het geval!

Verder wordt er nog dagelijks een hoeveelheid aan inktpatronen hervuld, wat gelijk beter is voor het milieu en uw portomonnee!

Altijd een ruim assortiment aan originele inktcartridges/toners van diverse merken.
Een nieuwe service wat zeker niet onbelangrijk is is het maken van officiële pasfoto’s, direct klaar. Ruim is het assortiment aan telefoonaccessoires zoals hoesjes en opladers van het merk BeHello en SoSkild. Voor liefhebbers van instax camera’s hebben wij een leuke assortiment van het merk Fuji instax en Polaroid.

No cure no pay

Naast het snel en vakkundig repareren van iPhone smartphones op basis van ‘no cure no pay’ principe verkoopt hij ook refurbished smartphones en tablet van Forza-refurbished.

“Natuurlijk hebben we ook de mogelijkheid om op aanvraag offerte uit te brengen”, verteld Frank. “Wat veel mensen niet weten, is dat in sommige gevallen de reparatiekosten van een gevallen toestel via de inboedelverzekering bij de verzekeringsmaatschappij is te verhalen. Als de klant wilt weten of de reparatie wordt vergoed dan kan zijn verzekeringsmaatschappij of verzekeringsagent daarover uitsluitsel geven”, tipt Frank aan pechvogels die dat overkomen.
In verschillende prijsklasse heeft Re-Clinic een beperkt aantal Refurbished iPhones met een garantietermijn van 24 maanden in de winkel liggen. Ook is er een mogelijkheid om het te bestellen als u het niet kan vinden in het bestaande assortiment.

WAAROM KIEZEN VOOR RE-CLINIC?

KLAAR TERWIJL U WACHT

Tijdens de meeste iPhone reparaties kan je rustig je boodschappen doen of genieten van allerlei lekkers in de ‘Fresh’ versmarkt. De reparatietijden staan vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Als iPhone reparateur kunt u uw Smart-device met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor u eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs.

BESTE KWALITEIT GARANTIE

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle iPhone reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

6 MAANDEN GARANTIE

Op alle door Re-Clinic uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Zie ook Algemene Voorwaarden

Dit is wat klanten over ons zeggen

Goede zaak, mijn telefoonscherm was gebarsten en ik was in de buurt! Super dat je binnen een uurtje je telefoon alweer kan ophalen!

Ruben van de Streek

Ik laat hier vaak mijn cartridges hervullen, snel en goedkoop!

Jason Wu

Laatst hier een refurbished telefoon gekocht, super blij mee en vooral goede garantie!

Tim van Rootselaar

Ik heb voor mijn bedrijf vaak grote posters nodig of speciaal papier wat ik niet zomaar kan printen, Re-Clinic geeft hiervoor de beste oplossing voor mijn problemen

Luuk van de Scheur