Bijvullen cartridges goedkoper dan vervangen

Als een cartridge leeg is hoef je niet meteen nieuwe cartridges te kopen. Cartridges kunnen namelijk nagevuld worden. Je kunt de cartridge naar onze winkel brengen die al 13 jaar gespecialiseerd is in inktpatronen vullen.

Waarom laten navullen?

Vaak worden lege cartridges direct vervangen. Het is echter goedkoper om deze lege cartridges na te vullen. Sommige cartridges zijn speciaal gemaakt om opnieuw gevuld te worden. Tevens zijn deze cartridges daar waar nodig voorzien van een autoreset chip, de printer houdt dus netjes bij hoeveel inkt er nog in jouw cartridge zit en je hebt hierdoor geen chip resetter nodig. Voor deze cartridges is het relatief makkelijk om ze zelf bij te vullen. Er komt echter meer kijken bij het navullen van cartridges dan de meeste mensen in eerste instantie denken. De kwaliteit van de afdrukken zal na het 5 tot 10 keer navullen van een inktcartridge bijvoorbeeld achter uit gaan. Daarnaast is het bij sommige printers en inktpatronen belangrijk om, om de zoveel navulbeurten, de printkop te reinigen. Wanneer je zelf geen ervaring hebt met navullen, raden wij je aan dit niet zelf te proberen als je de kwaliteit van jouw printer volledig wilt benutten.

HP Cartridges navullen

Bij Re-Clinic hebben wij veel ervaring met het navullen van HP Cartridges. HP inktcartridges zijn consistent en van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook nog eens milieuvriendelijk aangezien ze gerecycled worden.

  • Vanaf €8,50

Canon Cartridges navullen

Net als de HP Cartridges zijn de cartridges van Canon ook erg bekend. Er zijn dan ook veel verschillende cartridges Canon cartridges moeten in sommige gevallen gereset worden. Wij kunnen deze Canon cartridges natuurlijk ook voor je resetten en navullen.

  • Vanaf €5,50

Epson Cartridges navullen

Epson werkt met 4 verschillende soorten inkt waarvan 3 op waterbasis werken en 1 met pigmentinkt. Het is belangrijk dat de juiste inkt wordt gebruikt. Het verschil tussen inkt op waterbasis en pigmentinkt is namelijk onoverkomelijk. Wij verkopen ook de best mogelijke vervanger voor de Epson Cartridges die een stuk voordeliger zijn dan de originele.

Brother Cartridges

U kunt bij ons tot slot ook terecht voor de cartridges van het merk Brother. De cartridges van Brother zijn met of zonder chip.

Alle diensten

WAAROM KIEZEN VOOR RE-CLINIC?

KLAAR TERWIJL U WACHT

Tijdens de meeste iPhone reparaties kan je rustig je boodschappen doen of genieten van allerlei lekkers in de ‘Fresh’ versmarkt. De reparatietijden staan vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Als iPhone reparateur kunt u uw Smart-device met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor u eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs.

BESTE KWALITEIT GARANTIE

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle iPhone reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

6 MAANDEN GARANTIE

Op alle door Re-Clinic uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Zie ook Algemene Voorwaarden

Heeft u verder nog vragen over cartridges vullen?

Neem contact met ons op!