iPhone 8 (+) reparatie Den Haag

Ken je dat? Je wilt wat uit je zak pakken en jouw iPhone glijdt zo uit je zak op de grond? Scherm kapot, knopjes doen het niet meer en je kunt er niks meer mee op het moment. Super vervelend! Gelukkig kun je jouw iPhone 8 (+) bij Re-Clinic laten repareren terwijl je wacht! Zo bent je snel weer bereikbaar en kun je snel weer alles doen met jouw iPhone.

Omdat wij het belangrijk vinden dat je alles weer kunt met jouw iPhone, doen wij alleen maar reparaties met originele iPhone onderdelen. Wij vinden de duurzaamheid van de reparatie namelijk uiterst belangrijk.

Jouw iPhone wordt gerepareerd in Den Haag. In winkelcentrum Fresh op 1 hoog in Leidschendam om precies te zijn. Je kunt dus ook altijd gewoon langskomen in de winkel. Een afspraak is namelijk niet nodig. Als je toch graag een afspraak wilt maken dan kan dit natuurlijk altijd.

Dus, woon je in Den Haag en omstreken, dan is Re-Clinic jouw iPhone reparatie adres.

Schermreparatie bij jouw iPhone 8 (+)

Een scherm die gebroken, gebarsten is of het gewoon stomweg niet reageert van jouw iPhone 8 (+)? Dan is het vrij wenselijk als er zo snel mogelijk een schermreparatie gedaan kan worden en voorkom je splinters in je vinger. Gelukkig kan dit bij Re-Clinic terwijl je wacht of even een boodschapje doet in het winkelcentrum. Dus aarzel niet en kom langs. Er worden overigens alleen originele iPhone 8 (+) schermen gebruikt voor het vervangen van jouw scherm.

Accu vervangen bij jouw iPhone 8 (+)

Heb jij dat ook? Een accu die het niet tot het eind van de dag volhoudt en ontzettend snel leegloopt? Het lijkt wel alsof je constant films aan het kijken bent op je iPhone, zo snel gaat het. Dan is het handig een nieuwe accu in je iPhone te laten zetten. Ook bij het vervangen van een accu worden alleen originele accu’s van de iPhone gebruikt, zodat jij het einde van de dag weer red met jouw accu.

Verschil iPhone 8 en de iPhone 8 +

Er zijn een aantal verschillen tussen de twee modellen. Het eerste verschil is dat de iPhone 8 kleiner is dan de iPhone 8+. De iPhone 8 is 138,4 mm lang, 67,3 mm breed en 7,3 mm dik. De iPhone 8 Plus is 158,4 mm lang, 78,1 mm breed en 7,5, mm dik. Dit brengt natuurlijk ook extra gewicht met zich mee. Zo is de iPhone 8 148 gram en de plus 202 gram.

Naast het formaat en gewicht, zit er ook een verschil in het scherm. Het scherm van de iPhone 8+ is groter maar heeft daarnaast ook een betere resolutie. De iPhone 8 heeft namelijk een resolutie van 1334 x 750 pixels bij 326 ppi. Bij de 8+ is dit 1920 x 1080 pixels bij 401 ppi. Echter is dit nauwelijks te merken als je naar de schermen kijkt.

Verder is de camera van de 8+ weldegelijk beter dan bij de iPhone 8. Bij de 8+ kun je namelijk tot wel 10x digitaal inzoomen, terwijl dit bij de 8 een respectievelijke 8x is.
De batterij van de 8+ gaat verder ook net wat langer mee. Door deze verschillen verschilt de prijs ook nog iets.

Neem contact op

Je hoeft bij ons geen afspraak te maken voor een reparatie. Maar mocht je dat toch willen doen dan kun je altijd contact opnemen met ons. Ook kun je contact opnemen als je nog vragen hebt over jouw telefoon en/of reparatie.

Alle diensten

WAAROM KIEZEN VOOR RE-CLINIC?

KLAAR TERWIJL U WACHT

Tijdens de meeste iPhone reparaties kan je rustig je boodschappen doen of genieten van allerlei lekkers in de ‘Fresh’ versmarkt. De reparatietijden staan vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Als iPhone reparateur kunt u uw Smart-device met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor u eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs.

BESTE KWALITEIT GARANTIE

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle iPhone reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

6 MAANDEN GARANTIE

Op alle door Re-Clinic uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Zie ook Algemene Voorwaarden

Heb je verder nog vragen over smartphone reparatie?

Neem contact met ons op!