iPhone X reparatie Den Haag

Is jouw nieuwe iPhone X kapot gevallen en is je scherm gebarsten of zijn er knopjes die het niet meer doen? Super vervelend! Dit moet natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden. Je kunt dan ook gewoon binnenlopen bij Re-Clinic om je iPhone X reparatie te laten doen. Dit erwijl je wacht in de winkel en een kopje koffie drinkt of een boodschapje doet in het winkelcentrum.

Verder vinden wij het belangrijk om jouw iPhone weer goed te laten werken. Daarom gebruiken we ten eerste alleen originele iPhone X onderdelen. Ten tweede geven wij jou 6 maanden garantie op jouw iPhone reparatie. Zo kun je dus altijd terug komen op het moment dat er binnen deze 6 maanden iets met de uitgevoerde reparatie aan de hand is.

Re-Clinic is in Den Haag gevestigd om jouw telefoon reparatie te doen. Om precies te zijn in winkelcentrum Fresh op 1 hoog in Leidschendam. Dus twijfel niet en kom gewoon langs! Geen afspraak nodig.

Schermreparatie bij jouw iPhone X

Het scherm van je iPhone X kapot? Gebroken, gebarsten of hij reageert niet meer? Dan is een snelle reparatie wel handig. Re-Clinic vervangt jouw scherm terwijl je wacht in de winkel of een boodschapje doet in het winkelcentrum. Zoals eerder gezegd wordt jouw iPhone scherm vervangen met een origineel iPhone X scherm.

Accu vervangen bij jouw iPhone X

Heb je jouw iPhone X al een tijdje (of juist nog helemaal niet) en begint de accu van jouw toestel snel leeg te lopen? De accu haalt het einde van de middag nog niet eens? Dan is het verstandig om jouw accu te laten vervangen. Zo zal jouw toestel weer een nieuw leven ingeblazen worden met een nieuw origineel iPhone X accu.

Neem contact op

Je hoeft bij ons geen afspraak te maken voor een reparatie. Maar mocht je dat toch willen doen dan kun je altijd contact opnemen met ons. Ook kun je contact opnemen als je nog vragen hebt over jouw telefoon en/of reparatie.

Alle diensten

WAAROM KIEZEN VOOR RE-CLINIC?

KLAAR TERWIJL U WACHT

Tijdens de meeste iPhone reparaties kan je rustig je boodschappen doen of genieten van allerlei lekkers in de ‘Fresh’ versmarkt. De reparatietijden staan vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Als iPhone reparateur kunt u uw Smart-device met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor u eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs.

BESTE KWALITEIT GARANTIE

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle iPhone reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

6 MAANDEN GARANTIE

Op alle door Re-Clinic uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Zie ook Algemene Voorwaarden

Heb je verder nog vragen over smartphone reparatie?

Neem contact met ons op!