iPhone 7 (+) reparatie Den Haag

Er is niks vervelenders dan dat jouw iPhone kapot is. Een scherm die kapot, een accu die kapot is of een knopje die het niet meer doet. Allemaal vervelende dingen waar je het liefst zo snel mogelijk van af bent toch? Bij Re-Clinic doen wij een iPhone 7 reparatie snel terwijl je wacht, zodat je binnen no-time weer bereikbaar bent en alles met jouw telefoon kan.

De iPhone is één van de meest verkochte telefoons in Nederland. Daarom hebben wij bij Re-Clinic hier op ingespeeld door alle materialen in huis te hebben en wij jouw iPhone 7(+) gelijk kunnen repareren. De onderdelen die wij in huis hebben zijn allemaal originele iPhone onderdelen. Zodat jij ervan op aan kan dat jouw telefoon wordt gemaakt met het juiste materiaal.

Wij doen jouw iPhone reparatie in Den Haag. In winkelcentrum Fresh op 1 hoog in Leidschendam om precies te zijn. Je kunt dus ook altijd gewoon langskomen in de winkel. Een afspraak is namelijk niet per se nodig.  

iPhone 7 en de iPhone 7+

Van de iPhone 7 zijn twee verschillende modellen gemaakt, de 7 en de 7+. Tussen deze twee modellen zitten kleine verschillen. Het grootste verschil tussen de twee modellen is het formaat. Zo is de iPhone 7+ net een slag groter dan de 7 en is daarom net wat zwaarder  (50 gram). Verder is de resolutie van het beeldscherm van de 7+ net wat beter dan bij de 7. Ook beschikt de iPhone 7 plus over een telelens camera.

Schermreparatie bij jouw iPhone 7 (+)

Jouw scherm gebroken, gebarsten of hij reageert niet meer? Erg vervelend! Kom snel lang in onze winkel en dan vervangen wij jouw scherm binnen een half uur terwijl je wacht. Natuurlijk kun je ook altijd even een boodschapje doen ondertussen. Je krijgt je iPhone terug met een spiksplinternieuw origineel iPhone 7 (+) scherm.

Accu vervangen bij jouw iPhone 7 (+)

Jouw accu kan ook vervangen worden bij Re-Clinic. Ook dit kan gewoon gedaan worden terwijl je even rondkijkt in onze winkel of boodschapje doet. Je kan er bij ons van op aan dat er een originele iPhone 7 (+) accu wordt geïnstalleerd. Zo wordt jouw iPhone een nieuw leven ingeblazen.

Neem contact op

Je hoeft bij ons geen afspraak te maken voor een reparatie. Maar mocht je dat toch willen doen dan kun je altijd contact opnemen met ons. Ook kun je contact opnemen als je nog vragen hebt over jouw telefoon en/of reparatie.

Alle diensten

WAAROM KIEZEN VOOR RE-CLINIC?

KLAAR TERWIJL U WACHT

Tijdens de meeste iPhone reparaties kan je rustig je boodschappen doen of genieten van allerlei lekkers in de ‘Fresh’ versmarkt. De reparatietijden staan vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Als iPhone reparateur kunt u uw Smart-device met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor u eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs.

BESTE KWALITEIT GARANTIE

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle iPhone reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

6 MAANDEN GARANTIE

Op alle door Re-Clinic uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Zie ook Algemene Voorwaarden

Heb je verder nog vragen over smartphone reparatie?

Neem contact met ons op!