Telefoon reparatie overige merken

Een telefoon reparatie is handig als uw scherm kapot is, niet meer werkt, uw knopjes niet meer werken of de accu van uw telefoon het niet lang meer volhoudt. In Den haag repareren wij uw telefoon. Naast de iphone repareren wij ook andere merken zoals Samsung, Huawei of Sony. Echter gaat dit wel op afspraak. Als u contact met ons opneemt dan kunnen wij samen een afspraak plannen om uw Samsung telefoon te repareren. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken door even langs te komen in de winkel. Wij zijn zijn te vinden in Den haag in winkelcentrum Fresh op de eerste verdieping te Leidschendam.

Onderdelen

Ook voor de samsung reparaties streven wij voor reparaties met een goede kwaliteit onderdelen. Wij zorgen er dat uw telefoon met originele of a-merk onderdelen wordt gerepareerd. Hoewel wij het erg waarderen dat u bij ons de reparatie laat doen proberen wij  op deze manier ervoor te zorgen dat u niet meer terugkomt bij ons. Wij willen namelijk dat de reparatie goed is en u niet binnen een maand weer bij ons terug moet komen. Wij geven dan ook 6 maanden garantie op de reparatie die wij uitvoeren. Zo kunt u ervan op aan dat de reparatie goed wordt gedaan en zo niet dat u dan deze garantie kunt gebruiken.

Afspraak maken voor een reparatie

Neem contact met ons op via het contactformulier, bel ons of kom langs bij ons in de winkel. Bij een samsung reparatie maken wij graag een afspraak om ons voor te bereiden op de reparatie. Wij doen de Samsung telefoon reparaties namelijk extern bij onze partner. U bent uw telefoon dus een tijdje kwijt. Echter streven wij ernaar om uw telefoon zo snel mogelijk weer aan de praat te hebben zodat u weer alles met uw toestel kunt.

Alle diensten

WAAROM KIEZEN VOOR RE-CLINIC?

KLAAR TERWIJL U WACHT

Tijdens de meeste iPhone reparaties kan je rustig je boodschappen doen of genieten van allerlei lekkers in de ‘Fresh’ versmarkt. De reparatietijden staan vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Als iPhone reparateur kunt u uw Smart-device met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor u eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs.

BESTE KWALITEIT GARANTIE

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle iPhone reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

6 MAANDEN GARANTIE

Op alle door Re-Clinic uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Zie ook Algemene Voorwaarden

Heb je verder nog vragen over smartphone reparatie?

Neem contact met ons op!