iPhone 5S / SE reparatie Den Haag

Is jouw iPhone 5S of 5SE kapot? Een scherm die het niet meer doet, een accu die binnen no time leeg is of is er iets stuk bij het oplaadpunt? Niks is zo vervelend als een telefoon die kapot is terwijl je hem dringend nodig hebt. Midden in de week, terwijl je aan het werk bent en bereikbaar moet zijn. Het moet eigenlijk zo snel mogelijk gerepareerd worden. Kom dan snel bij Re-Clinic langs en laat jouw iPhone 5S of 5SE repareren terwijl je wacht. Doe een boodschapje en op het moment dat je klaar bent met jouw boodschappen ligt jouw iPhone op je te wachten.

Jouw iPhone 5S of 5SE wordt uitsluitend alleen gerepareerd met originele iPhone onderdelen. Op deze manier garanderen wij dat jouw iPhone reparatie zo lang mogelijk meegaat en jij niet nog een keer terug hoeft te komen voor een reparatie van jouw iPhone.

Jouw iPhone reparatie wordt in Den Haag gedaan.. In winkelcentrum Fresh op 1 hoog in Leidschendam om precies te zijn. Je kunt dus ook altijd gewoon langskomen in de winkel. Een afspraak is namelijk niet nodig. Als je toch graag een afspraak wilt maken dan kan dit natuurlijk altijd.

Schermreparatie bij jouw iPhone 5S / SE

Is jouw iPhone uit je zak gevallen en is daarom het scherm gebroken, gebarsten of reageert die niet meer. Allemaal vervelende dingen die het liefste zo snel mogelijk opgelost moeten worden. Je kunt bij Re-Clinic het scherm van jouw iPhone 5S of 5SE laten vervangen. Dit kan bij Re-Clinic terwijl je wacht of een snelle boodschap doet. Er wordt uitsluitend een origineel iPhone 5S/5SE scherm gebruikt tijdens de reparatie.

Accu vervangen bij jouw iPhone 5S / SE

Een accu van jouw iPhone 5S of 5SE die de middag niet eens doorkomt. Hierdoor moet je een telefoonlader meezeulen overal naartoe, vrij vervelend. Laat dan ook de accu van jouw iPhone vervangen bij Re-Clinic. Ook dit wordt weer gedaan met een originele iPhone accu.

Verschil iPhone 5S en de iPhone 5SE

Hoewel het uiterlijk vrij veel overeenkomt, zijn er binnenin wel verschillen te vinden. Zo is de camera van de iPhone SE net wat beter en is de chip van de SE wat moderner dan die van de 5S. Dit zijn natuurlijk wel dingen die terug te zien zijn in de prijs van de toestellen.

Neem contact op

Je hoeft bij ons geen afspraak te maken voor een reparatie. Maar mocht je dat toch willen doen dan kun je altijd contact opnemen met ons. Ook kun je contact opnemen als je nog vragen hebt over jouw telefoon en/of reparatie.

Alle diensten

WAAROM KIEZEN VOOR RE-CLINIC?

KLAAR TERWIJL U WACHT

Tijdens de meeste iPhone reparaties kan je rustig je boodschappen doen of genieten van allerlei lekkers in de ‘Fresh’ versmarkt. De reparatietijden staan vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Als iPhone reparateur kunt u uw Smart-device met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor u eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs.

BESTE KWALITEIT GARANTIE

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle iPhone reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

6 MAANDEN GARANTIE

Op alle door Re-Clinic uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Zie ook Algemene Voorwaarden

Heb je verder nog vragen over smartphone reparatie?

Neem contact met ons op!