iPhone reparatie in Leidschendam

Is uw iPhone kapot gevallen, in het water gevallen of doet het scherm het niet? Ook kan het zijn dat er knopjes zijn die het niet doen of uw batterij vrij snel leegloopt. Het beperkt u allemaal in de bereikbaarheid en daarnaast kan het ook een hele impact hebben op uw zakelijk leven als uw iPhone het niet (goed) doet. U wilt dan ook dat uw iPhone zo snel mogelijk is gemaakt. Nu kan u bij Re-Clinic in Leidschendam uw iPhone reparatie binnen een half uurtje laten doen. Dit wordt gedaan terwijl u in de winkel wacht of u een kijkje neemt in het nieuwe winkelcentrum.

In en rondom Leidschendam

Hoewel erin en rondom Leidschendam meerdere iPhone reparateurs zijn willen wij ons graag onderscheiden door ons uitstekende service. Blijf in de winkel een kopje koffiedrinken en kijk eventueel met de reparatie mee. Wij bij Re-Clinic willen graag 100% transparant zijn in onze dienst, zodat u zeker bent van een goede iPhone reparatie.

Originele iPhone onderdelen

Bij Re-Clinic maken we alleen gebruik van echte iPhone onderdelen. Dit doen wij omdat wij uw iPhone reparatie willen garanderen. Wij gaan voor het beste resultaat en dat is alleen maar te bereiken als de originele iPhone onderdelen worden gebruikt.

Garantie

Zoals eerdergenoemd zal uw iPhone met een origineel scherm worden vervangen op het moment dat deze stuk is of helemaal in diggelen ligt. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat u niet meer bij ons terug komt. Hoewel wij dat natuurlijk wel heel gezellig vinden, is het geen goed teken als u weer bij ons terug komt. Mocht dit toch het geval zijn binnen 6 maanden dan kan u gebruik maken van uw reparatie garantie.

Schermreparatie

Uw scherm kapot, reageert hij niet meer of zitten er barsten in? Laat deze dan repareren bij Re-Clinic. Zo voorkom je splinters in de hand of zorgt het ervoor dat u weer alles kunt doen met uw iPhone.

Accu vervangen

Een accu die snel leegloopt. Bij de beeste telefoon apparaten is het na verloop van tijd nodig deze te vervangen. En accu die langzaam oplaadt of die juist heel snel leeg gaat. Beide ontzettend vervelend. Laat deze dan ook binnen een half uurtje repareren.

Knoppen repareren

Ook kan het zijn dat de knoppen van uw iPhone niet meer werken zoals u zou willen. U moet erg hard drukken voordat de knoppen reageren of bepaalde knopjes reageren überhaupt niet. Ook dan kunt u dit snel laten repareren bij Re-Clinic in Leischendam.

Wij beschikken namelijk over de juiste kennis, middelen en onderdelen om jouw iPhone weer een nieuw leven in te blazen. Zo kun je binnen no time weer met al het gemak jouw whatsappjes en/of mail lezen. Niet onbelangrijk, om bereikbaar te zijn. Om deze reden kun je bij ons wachten terwijl wij jouw telefoon repareren, zodat je zo snel mogelijk weer bereikbaar bent.

Re-Clinic doet jouw iPhone reparatie in Den Haag. In winkelcentrum Fresh in Leidschendam op 1 hoog om precies te zijn. Dus kom langs om jouw iPhone te laten repareren. Geen afspraak nodig. 

iPhone X

Scherm

Vanaf €399,50
Reparatieduur 30 minuten
Repareer jouw iPhone X

iPhone 8 (+)

Scherm

Vanaf €169,50
Reparatieduur 30 minuten

Batterij

Vanaf €69,50
Reparatieduur 15 minuten

Oplaadpunt

Vanaf €69,50
Reparatieduur 30 minuten
Repareer jouw iPhone 8 (+)

iPhone 7 (+)

Scherm

Vanaf €139,50
Reparatieduur 30 minuten

Batterij

Vanaf €59,50
Reparatieduur 15 minuten

Oplaadpunt

Vanaf €59,50
Reparatieduur 20 minuten
Repareer jouw iPhone 7 (+)

iPhone 6 (+/S/S+)

Scherm

Vanaf €99,50
Reparatieduur 30 minuten

Batterij

Vanaf €49,50
Reparatieduur 15 minuten

Oplaadpunt

Vanaf €49,50
Reparatieduur 20 minuten
Repareer jouw iPhone 6 (+/S/S+)

iPhone 5 (C/S/SE)

Scherm

Vanaf €79,50
Reparatieduur 25 minuten

Batterij

Vanaf €39,50
Reparatieduur 15 minuten

Oplaadpunt

Vanaf €39,50
Reparatieduur 20 minuten
Repareer jouw iPhone 5S / 5SE

iPhone 4

Scherm

Vanaf €79,50
Reparatieduur 30 minuten

Batterij

Vanaf €39,50
Reparatieduur 15 minuten

Oplaadpunt

Vanaf €39,50
Reparatieduur 20 minuten
Repareer jouw iPhone 4

WAAROM KIEZEN VOOR RE-CLINIC?

KLAAR TERWIJL U WACHT

Tijdens de meeste iPhone reparaties kan je rustig je boodschappen doen of genieten van allerlei lekkers in de ‘Fresh’ versmarkt. De reparatietijden staan vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Je kunt jouw iPhone met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor de eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs voor de reparatie.

BESTE KWALITEIT GARANTIE

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle iPhone reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

6 MAANDEN GARANTIE

Op alle door Re-Clinic uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Zie ook Algemene Voorwaarden

Heb je verder nog vragen over smartphone reparatie?

Neem contact met ons op!