iPhone 6 reparatie bij Re-Clinic

Is je iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s of iPhone 6s plus kapot en woon je in Den Haag en omstreken? Laat hem dan repareren bij Re-Clinic. Wij zitten om precies te zijn in winkelcentrum Fresh op 1 hoog in Leidschendam. Jouw iPhone reparatie wordt gedaan op het moment dat je gewoon staat te wachten in de winkel. Zo kun je dus gelijk weer bereikbaar zijn.

Originele iPhone 6 onderdelen

Doordat er bij ons alleen gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen kan je er van op aan dat het goed is. Geen gekke namaak onderdelen die jouw telefoon op de lange termijn alleen maar meer kapot maken. Dus een nieuw origineel scherm, batterij of ander onderdeel kan jouw iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s of iPhone 6s plus een nieuw leven inblazen.

iPhone 6 scherm reparatie

Er is niks vervelenders dan een scherm die gebarsten of gebroken is. Bij een scherm die kapot is, is het handig om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Zo is het voor vocht gemakkelijker om binnen jouw iPhone te komen. Daarnaast kunnen er glassplinters loskomen, wat weer in jouw vingers kan blijven hangen. Ook is de mogelijkheid groot dat de barst al snel alleen maar groter wordt. Nogmaals, wees dus snel met je scherm vervangen.

iPhone 6 accu vervangen

Naast een scherm die kapot is, is een accu die het nog niet eens een halve dag volhoud ook niet echt alles. Je kunt bij Re-Clinic dan ook je accu laten vervangen. Dit zal worden gedaan met originele iPhone 6 accu’s. Zodat je ervan op aan kan dat je weer een tijd door kan met één accu.

Neem contact op

Bent u benieuwd wanneer u langs kan komen? Twijfel dan niet en kom gewoon langs in de winkel. Toch kunt u ook contact opnemen met Re-clinic als u twijfelt bij een bepaald vraagstuk van uw telefoon en dan kunnen we samen kijken naar wat het kost en hoe lang het zal duren.

Alle diensten

WAAROM KIEZEN VOOR RE-CLINIC?

KLAAR TERWIJL U WACHT

Tijdens de meeste iPhone reparaties kan je rustig je boodschappen doen of genieten van allerlei lekkers in de ‘Fresh’ versmarkt. De reparatietijden staan vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Als iPhone reparateur kunt u uw Smart-device met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor u eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs.

BESTE KWALITEIT GARANTIE

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle iPhone reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

6 MAANDEN GARANTIE

Op alle door Re-Clinic uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Zie ook Algemene Voorwaarden

Heb je verder nog vragen over smartphone reparatie?

Neem contact met ons op!