iPhone 4 reparatie in Den Haag

Is je iPhone 4 kapot? Reageert het scherm niet, zijn er knopjes die niet werken, een barst in je scherm of loopt de accu van jouw iPhone 4 veel te snel leeg? Woon je in Den Haag en omstreken en heb je snel een reparatie nodig? Laat jouw iPhone dan repareren bij Re-Clinic. Dan kun jij weer snel bereikbaar zijn en/of haalt jouw iPhone het einde van de dag wel.

Bij Re-Clinic wordt jouw iPhone gerepareerd terwijl je aan het wachten ben in de winkel. Je kunt een kijkje nemen in de winkel of in de andere winkels in het winkelcentrum. Als je bij ons terugkomt na een half uurtje ligt jouw iPhone 4 helemaal gerepareerd voor je klaar. Zo kun jij weer alles met je iPhone.

Re-Clinic is te vinden in Den Haag. In winkelcentrum Fresh op de eerste verdieping in Leidschendam om precies te zijn. Dus komt gerust langs, ook zonder afspraak.

iPhone 4 scherm reparatie

Een scherm waar een dikke kras op zit, een barst in zit of die niet reageert. Het kan gelukkig allemaal gerepareerd worden. Als het nodig is dan kan het scherm vervangen worden met een origineel iPhone 4 scherm. Zo wordt jouw iPhone 4 weer een nieuw leven ingeblazen.

iPhone 4 accu vervangen

Loopt de accu van jouw iPhone 4 snel leeg? Je stuurt een paar berichtjes of speelt kort een spelletje en jouw telefoon is alweer half leeg? Ook dit is gelukkig allemaal makkelijk op te lossen met het vervangen van de accu. Zodat jouw iPhone het einde van de dag weer haalt.

Neem contact op

Je hoeft bij ons geen afspraak te maken voor een reparatie. Maar mocht je dat toch willen doen dan kun je altijd contact opnemen met ons. Ook kun je contact opnemen als je nog vragen hebt over jouw telefoon en/of reparatie.

Alle diensten

WAAROM KIEZEN VOOR RE-CLINIC?

KLAAR TERWIJL U WACHT

Tijdens de meeste iPhone reparaties kan je rustig je boodschappen doen of genieten van allerlei lekkers in de ‘Fresh’ versmarkt. De reparatietijden staan vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Als iPhone reparateur kunt u uw Smart-device met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor u eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs.

BESTE KWALITEIT GARANTIE

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle iPhone reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

6 MAANDEN GARANTIE

Op alle door Re-Clinic uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Zie ook Algemene Voorwaarden

Heb je verder nog vragen over smartphone reparatie?

Neem contact met ons op!