iPhone reparatie in Den Haag vanaf Theresiastraat

Is het zo ver? U zegt altijd dat het u nooit zal overkomen en dat je altijd bereikbaar bent. U staat op de Theresiastraat in Den Haag en uw iPhone glijd zo uit uw broekzak. De iPhone valt op de grond en het scherm is kapot of er is een knopje afgebroken. Misschien is het wel zo dat uw scherm niet gebroken is maar dat het niet meer reageert. Enorm vervelend op het moment dat de iPhone er nog prima uitziet maar u er niks meer mee kan.

U heeft dan toch echt een iPhone reparatie nodig. Wij helpen u graag weer snel bereikbaar te zijn dus stap snel op de fiets of in de auto en binnen een kwartiertje ben je bij Re-Clinic in de winkel. Wij maken uw iPhone terwijl u wacht binnen een half uur. Alles bij elkaar bent u een uurtje kwijt en dan bent u weer helemaal bereikbaar en kunt u alles weer met uw iPhone.

Hoe bereik je Re-Clinic met de auto vanaf de Theresiastraat

Hoewel er altijd veel verkeer in Den Haag is en u dus nooit zeker weet hoelang het duurt. Kan er wel gezegd worden dat het tussen de 10 en 15 minuten zal duren met de auto. Op de afbeelding hieronder is te zien hoe u moet rijden met de auto om bij winkelcentrum ‘fresh’ uit te komen om uw iPhone zo snel mogelijk te laten repareren. Het adres is Liguster 130, 2262 AD Leidschendam.

met-auto-van-theresiastraat-naar-re-clinic

Hoe bereik je Re-Clinic met de fiets vanaf de Theresiastraat

Hoewel je met de fiets iets minder afhankelijk bent van het verkeer en je meestal wel door kunt rijden, heb je nog wel last vast stoplichten. Gemiddeld zal de weg naar Re-Clinic vanaf de theresiastraat een kwartiertje duren. Op de afbeelding hieronder is weer te zien hoe u met de fiets naar Re-Clinic kunt komen vanaf de theresiastraat. Nogmaals, het adres is Liguster 130, 2262 AD Leidschendam.

met-fiets-van-theresiastraat-naar-re-clinic

iPhone scherm reparatie

Zoals u het vast met ons eens bent, is een kapot scherm iets waar je niet op zit te wachten. Bij Re-Clinic repareren wij uw iPhone scherm binnen een half uurtje terwijl u wacht en in de winkel een kopje koffie kunt drinken.Ook kunt u een kijkje nemen in het winkelcentrum. Het mooie van een scherm reparatie bij Re-Clinic is dat dit wordt gedaan met een nieuw en origineel iPhone scherm. Op deze zorgen wij ervoor dat uw scherm reparatie een succes is. Om dit te verzekeren hebben wij een 6 maanden garantie op uw reparatie. Dus mocht er toch nog iets met het scherm zijn binnen deze 6 maanden, dan kunt u gewoon weer bij ons langskomen.

iPhone accu vervangen

Het kan zijn dat uw accu snel leeg loopt. U doet niks geks met uw iPhone maar toch is de accu nog voor de avond helemaal leeg. Niet handig op het moment dat je nergens uw telefoon kunt opladen. Nu kun je altijd een powerbank meenemen, maar dat is alles behalve ideaal. Re-Clinic zet er voor u een nieuw accu in zodat jij de gehele dag weer doorkomt. Ook dit wordt weer gedaan terwijl u wacht in de winkel binnen een half uurtje. Ook wordt er weer een originele apple accu in uw iPhone gezet om succes te garanderen.

Alle diensten

WAAROM KIEZEN VOOR RE-CLINIC?

KLAAR TERWIJL U WACHT

Tijdens de meeste iPhone reparaties kan je rustig je boodschappen doen of genieten van allerlei lekkers in de ‘Fresh’ versmarkt. De reparatietijden staan vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Als iPhone reparateur kunt u uw Smart-device met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor u eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs.

BESTE KWALITEIT GARANTIE

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle iPhone reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

6 MAANDEN GARANTIE

Op alle door Re-Clinic uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Zie ook Algemene Voorwaarden

Heb je verder nog vragen over smartphone reparatie?

Neem contact met ons op!